Βραβείο για το ΠΑΓΝΗ και την ΔηΤΟΒ Κρήτης

Με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 400 εκπροσώπων του ευρύτερου κλάδου της Υγείας επιβραβεύθηκε η αριστεία στην Καινοτομία, στην Υγεία, στις Ψηφιακές Τεχνολογίες και στις Επενδύσεις, στην τελετή απονομής των βραβείων Healthcare Business Awards 2023. Η απονομή πραγματοποήθηκε στην Αθήνα, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 απο την BOUSSIAS Events και το HEALTH DAILY.

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) – συγκεκριμένα η Δημόσια Τράπεζα Ομφαλικών Βλαστοκυττάρων (ΔηΤΟΒ) Κρήτης της Αιματολογικής Κλινικής και η Αγγειοχειρουργική Κλινική ΠΑΓΝΗ – έλαβαν το βραβείο (bronze award) για την εργασία ‘Δημιουργία γέλης πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια από ακατάλληλες για μεταμόσχευση μονάδες ομφαλιοπλακουντιακού αίματος, και σύγκριση της επουλωτικής της ικανότητας σε διαβητικά έλκη σε σχέση με το αυτόλογο πλάσμα’.

«Θερμά συγχαρητήρια στην Αιματολογική Κλινική για τη βράβευση της για μια ακόμα φορά. Έρχεται σε συνέχεια της αναγνώρισης του επιστημονικού έργου των καθηγητών. Αυτοί άλλωστε είναι το καμάρι του ΠΑΓΝΗ. Οι άνθρωποι του. Προχωράμε.» δήλωσε ο Αναπληρωτης Διοικητής ΠΑΓΝΗ Στελιος Κτενιαδάκης.

«Το βραβείο αναδεικνυεί περαιτέρω την συμβολή της Δημόσιας Τράπεζας Βλαστοκυττάρων Κρήτης στη Δημόσια Υγεία. Ειναι σημαντικό να αξιοποιούμε κάθε μονάδα και αναπτύσσουμε συνεργατικές  δράσεις ώστε να προσφέρουμε καινοτόμες ποιοτικές υπηρεσίες στους ασθενείς πέραν του πεδίου της Αιματολογίας.» σημείωσε η  Δ/ντρια της Αιματολογικής Κλινικής ΠΑΓΝΗ και της ΔηΤΟΒ Κρήτης καθ. Ελένη Παπαδάκη.

Το βραβείο παρέλαβαν Δ/ντρια της Αιματολογικής ΠΑΓΝΗ και ΔηΤΟΒ Κρήτης Καθηγήτρια Αιματολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Ελένη Παπαδάκη, η μεταδιδακτορική Επιστήμονας της ΔηΤΟΒ Κρήτης κ. Ιωάννα Γόντικα και ο Επίκουρος Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Νίκος Κοντοπόδης..

Αυτή ειναι η 2η βράβευση για το έργο του ΠΑΓΝΗ, της Αιματολογικής Κλινικής και της ΔηΤΟΒ Κρήτης στα HealthCare Business Awards (https://www.cordbloodbankcrete.gr/wp-content/uploads/2021/11/HC-AWARDS-DT.pdf).
 

Δελτίο τύπου απο την BOUSSIAS Events  https://www.healthcareawards.gr/

Κοινοποίηση
RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Telegram
WhatsApp
FbMessenger