Δημόσια Τράπεζα Ομφαλικών Βλαστοκυττάρων Κρήτης

Παραδοση βιολογικου υλικου - ΔηΤΟΒ Κρήτης

ΔηΤΟΒ Κρήτης

Παράδοση Βιολογικού Υλικού

Η παράδοση του βιολογικού υλικού πραγματοποιείται εντός 24-36 ωρών μετά τον τοκετό και όχι πέραν των 72 ωρών.  Σε αντίθετη περίπτωση, ενδέχεται το βιολογικό υλικό να είναι ακατάλληλο. 

Εάν η παράδοση δεν είναι άμεση (αμέσως μετά τον τοκετό), το βιλογικό υλικό  θα πρέπει να φυλάσσεται σε ψυγείο (όχι κάτω από τους 4°C).

Η παράδοση γίνεται:

(α) Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 έως 15:00 στο γραφείο παραλαβών της ΔηΤΟΒ Κρήτης στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης -Πανεπιστημιούπολη Βουτών, Πτέρυγα 8Α, 1ος όροφος (τηλέφωνα επικοινωνίας 6930-847253, 2810-394726, 2810-394637).

(β) Σαββατοκύριακα & επίσημες αργίες: 9:00 – 21:00, στον εφημερεύοντα ιατρό της Αιματολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ (Α΄κτίριο, 2ος όροφος).

ΔηΤΟΒ Κρήτης

Οδηγίες προσέλευσης στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ:

Οδηγώντας από το Ηράκλειο προς ΠΑΓΝΗ, πριν φτάσετε στο ΠΑΓΝΗ, στρίψετε δεξιά στη διασταύρωση για Βούτες/ΙΤΕ.

Συνεχίζοντας την οδήγηση, όταν συναντήσετε τα πρώτα κτιριακά συγκροτήματα του Πανεπιστημίου (Κτίρια Διοίκησης & Κτίρια Σχολής Επιστήμης Υπολογιστών) στρίψτε αριστερά και συνεχίστε ευθεία.

Στο δεξί σας χέρι βρίσκεται το κτήριο της Ιατρικής.

Θα πρέπει να οδηγήσετε περιμετρικά του κτηρίου ώστε να φτάσετε  στη κεντρική  είσοδο της Ιατρικής Σχολής. Παρκάρετε και εισέρχεστε μέσα στο κτίριο της Ιατρικής Σχολής.

Εντός της Ιατρική Σχολής ακολουθήστε την κατάλληλη σήμανση. 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΦΟΡΕΙΣ

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Telegram
WhatsApp
FbMessenger