Δράσεις για τα πέντε χρόνια λειτουργίας της Τράπεζας Βλαστοκυττάτων Κρήτης

vlastokyttara trapeza vlastokyttaron kritis 0 Efsyn.gr – Δράσεις για τα πέντε χρόνια λειτουργίας της Τράπεζας Βλαστοκυττάτων Κρήτης
Μια σειρά από δράσεις διοργανώνει η Δημόσια Τράπεζα Ομφαλικών Βλαστοκυττάτων Κρήτης (ΔηΤΟΒ Κρήτης) στα πλαίσια των πέντε χρόνων από την έναρξη λειτουργίας της.

Η ΔηΤΟΒ Κρήτης διοργανώνει την Τρίτη 27 Απριλίου 2021 στις 17.00 ζωντανή διαδικτυακή ενημέρωση όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συζητήσουν με την διευθύντρια και το Επιστημονικό Προσωπικό της ΔηΤΟΒ Κρήτης και να θέσουν τα ερωτήματα τους αναφορικά με τη διαδικασία συλλογής και φύλαξης του Ομφαλικού Αίματος, τη διαφορά της δημόσιας και ιδιωτικής φύλαξης, και τις τρέχουσες και μελλοντικές χρήσεις του Ομφαλικού Αίματος (συνδεθείτε ΕΔΩ).

Σημαντικό μέρος των δράσεων της ΔηΤΟΒ Κρήτης αποτελεί όλα αυτά τα χρόνια η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κοινού για την δωρεά και την χρησιμότητα του Ομφαλικού Αίματος για την θεραπεία αιματολογικών νοσημάτων. Έτσι, άλλη μία δράση παρουσιάζεται την Τρίτη 20 Απριλίου στα κοινωνικά δίκτυα της ΔηΤΟΒ Κρήτης (Facebook: @cordbloodbankcrete.gr – twitter: @PublicCBBC – YouTube: Cord Blood Bank Crete). Πρόκειται για το τραγούδι της Ολίνας, για τα πέντε έτη λειτουργίας της ΔηΤΟΒ Κρήτης, «It’s not a secret anymore» (μετ. Δεν είναι πιά Μυστικό).

Δείτε το άρθρο εδώ

Κοινοποίηση

Leave a Reply

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Telegram
WhatsApp
FbMessenger