Νέα Κρήτη – Δημόσια Τράπεζα Ομφαλικών Βλαστοκυττάρων Κρήτης: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα

Νεακρητη

Νέα Κρήτη – Δημόσια Τράπεζα Ομφαλικών Βλαστοκυττάρων Κρήτης: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Εργαστηριακές πρακτικές και τεχνικές μελέτης των βλαστοκυττάρων

Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Δημόσιας Τράπεζας Ομφαλικών Βλαστοκυττάρων της Αιματολογικής Κλινικής του ΠαΓΝΗ, σε συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που συμβάλλει στην απόκτηση σημαντικών εμπειριών και δεξιοτήτων από τους μαθητές, ενώ οι ίδιοι αναπτύσσουν ενδιαφέρον και σεβασμό για την επιστήμη και το συνάνθρωπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Δημόσια Τράπεζα Ομφαλικών Βλαστοκυττάρων (ΔηΤΟΒ) της Αιματολογικής Κλινικής του ΠαΓΝΗ, υπό τη διεύθυνση της Καθηγήτριας Αιματολογίας Δρ Ελένης Παπαδάκη, ολοκλήρωσε με επιτυχία για 3η συνεχή χρονιά το εκπαιδευτικό της έργο σε συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η ΔηΤΟΒ υποδέχτηκε στα Εργαστήριά της τέσσερις (4) μαθήτριες που επιλέχθηκαν από τέσσερα (4) Λύκεια του Νομού Ηρακλείου για τη θερινή εκπαίδευση κατά το διάστημα 22 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου 2020.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Κοινοποίηση

Leave a Reply

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Telegram
WhatsApp
FbMessenger