Συμμετοχή της ΔηΤΟΒ Κρήτης στις δράσεις του Συλλόγου’ Ορίζοντα’ για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού τών Οστών

Η Καθηγήτρια Αιματολογίας και Διευθύντρια της Αιματολογικής Κλινικής ΠΑΓΝΗ και της ΔηΤΟΒ Κρήτης, κ. Ελένη Παπαδάκη συμμετείχε στις εκδηλώσεις του Συλλόγου ‘Ορίζοντα’ Χανίων για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού τών Οστών. 

Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος ευχαρίστεί τους συνεργάτες για την παρουσίαση δράσεων, προγραμμάτων και project που σχετίζονται με τη δωρεά μυελού των οστών.Συγκεκριμένα, αναφέρεται: 

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συνεργάτες μας για την παρουσίαση δράσεων, προγραμμάτων και project που σχετίζονται με τη δωρεά μυελού των οστών: κ. Αρετή Σκορδυλάκη, Συντονίστρια Διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας Γεν. Νοσοκομείου Χανίων, κ. Στέλιο Γραφάκο, Πρόεδρο Επιστημονικής Επιτροπής του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», Παιδίατρο-Αιματολόγο, Αναπληρωτή Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών, τ. Διευθυντή Μονάδος Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία», τ. Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας, την κ. Ελένη Παπαδάκη, Καθηγήτρια Αιματολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθύντρια της Αιματολογικής Κλινικής ΠαΓΝΗ & της Δημόσιας Τράπεζας  Ομφαλικών Βλαστοκυττάρων Κρήτης,  την κ. Μαρία Κώστογλου, Εκπρόσωπο  Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών – «Χάρισε Ζωή», την κ. Δέσποινα Καραβάνου, Εκπρόσωπο του ΕΕΣ Τμήματος Χανίων, την κ. Δέσποινα Ροδουσάκη, Πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης», την κ. Μαρία Βαρουξάκη, νοσηλεύτρια του Τμ. Αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Χανίων και μέλος του «Ορίζοντα», την κ. Χριστίνη Τζομπανάκη, νηπιαγωγό και μέλος του «Ορίζοντα», τον κ. Ηρακλή Κάιλα, επιζήσαντα καρκίνου – λήπτη μυελού των οστών, τον κ. Βαγγέλη Ορνελάκη, συμβατό δότη μυελού των οστών, τον κ. Εμμανουήλ Πετράκη, δεκάκις χιλιοστό καταγεγραμμένο υποψήφιο εθελοντή δότη, τον κ. Εμμανουήλ Αποστολάκη, Πρόεδρο της εταιρείας ΕΤΑΝΑΠ ΑΕ – Samaria.

Παρουσίαση της Καθ. Ελένης Παπαδάκη (22:51) στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Κοινοποίηση
RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Telegram
WhatsApp
FbMessenger