Iatronet.gr  – Η συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Πανεπιστημίων στην ανάπτυξη πολιτικών και ευκαιριών για τις γυναίκες επιστήμονες. Η ‘γυάλινη οροφή’ για τις Γυναίκες στον τομέα της Επιστήμης.

ia 
Iatronet.gr  – Η συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Πανεπιστημίων στην ανάπτυξη πολιτικών και ευκαιριών για τις γυναίκες επιστήμονες. Η ‘γυάλινη οροφή’ για τις Γυναίκες στον τομέα της Επιστήμης.

12 Μαρτίου 2021

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε Διαδικτυακή εκδήλωση της Περιφέρειας Κρήτης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, την Δευτέρα 8 Μαρτίου. Την εκδήλωση με κεντρικό σύνθημα «Γυναίκες στην Πρώτη γραμμή – Δυνατές Μαζί» συντόνισε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού και Διασύνδεσης με Φορείς και Οργανώσεις της Περιφέρειας Κρήτης, Γεωργία Μηλάκη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν γυναίκες από όλο το φάσμα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής. Ανάμεσα τους, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων – Γ.Γ. Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Μαρία Συρεγγέλα, η οποία επικεντρώθηκε «στη συμφιλίωση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής και το ρόλο της πολιτείας».

Η εκδήλωση είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο εδω.
Διαβάστε το άθρο 

Κοινοποίηση

Leave a Reply

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Telegram
WhatsApp
FbMessenger